Adalet bakanlığı 15 bin 500 Zabıt Katibi alacak

Adalet bakanlığı 15 bin 500 Zabıt Katibi alacak

Adalet bakanlığı 15 bin 500 Zabıt Katibi alacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alınacağını bildirdi. "Bu sene sonuna kadar işbaşı yapmak üzere, toplam 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alacağız" açıklamasını yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bu sene mezun olan öğrenci arkadaşlarımız için bu sınavı da açacağız ve inşallah yakın zamanda, bu sene sonuna kadar göreve başlamak üzere yani bu sene sonuna kadar işbaşı yapmak üzere toplam 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alacağız" dedi.

TBMM'DE AÇIKLADI

 Gül, "Bu sene mezun olan öğrenci arkadaşlarımız için bu sınavı da açacağız ve inşallah yakın zamanda, bu sene sonuna kadar göreve başlamak üzere -yani bu sene sonuna kadar işbaşı yapmak üzere- toplam 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alacağız. Hükümetimiz olarak yine gençlerimizden bu anlamda istifade edeceğiz, yakın zamanda bu konuyla ilgili de ilana çıkacağız. Bakanlığımız bünyesine 15 bin 500 personel alımı gerçekleşecektir" dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN BU ALIMLARI KAÇIRMA
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bu sene mezun olan öğrenci arkadaşlarımız için bu sınavı da açacağız ve inşallah yakın zamanda, bu sene sonuna kadar göreve başlamak üzere -yani bu sene sonuna kadar işbaşı yapmak üzere- toplam 15 bin 500 adliye ve ceza infaz personeli alacağız" dedi.

FACEBOOK MEMUR ALIMLARI SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN BU ALIMLARI KAÇIRMA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum