Adalet Bakanlığı 15 Bin Zabıt Katibi - Mübaşir - İKM Alacak !

Adalet Bakanlığı 15 Bin Zabıt Katibi - Mübaşir - İKM Alacak !

Adalet Bakanlığı 15 Bin Zabıt Katibi - Mübaşir - İKM Alacak !

Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı

Adalet Bakanlığı bünyesinde 15 bin kamu personeli alımı yapılacak. Buna göre İnfaz Koruma Memuru (İKM), zabıt katibi, mübaşir ve diğer personel grubuna bağlı kamu personeli alımı yapılacak. Adalet Bakanlığı kamu personeli alımında kadro dağılımı da belli oldu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından ilan edilen personel alımlarında ise çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılması bekleniyor. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında yer alan kadro detaylarını, başvuru koşulları:

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamasında Adalet Bakanlığı bünyesine alım yapılması beklenen ilana dair bilgiler vermişti. 

ADALET BAKANLIĞI 15 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK

Bakan Gül adli ve idari hakim ve savcı alımı yapılacağını açıklarken bu alımların dışında da 15 bin bakanlık personeli alımı yapacağını duyurmuştu.

Daha Önceki Alımlarda Dağılım Şöyleydi

771 sözleşmeli zabıt kâtibi , 527 sözleşmeli mübaşir, 27 sözleşmeli şoför , 99 sözleşmeli teknisyen ve 69 sözleşmeli aşçı olmak üzere toplam 5493 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bu kadroların dışında ayrıca merkez teşkilatına 20 diğer teknik hizmet personeli (istatistikçi), 30 destek personeli (şoför), 40 destek personeli (hizmetli) 50 psikolog ve 50 sosyal çalışmacı 6.681 infaz ve koruma memuru, 49 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 185 teknisyen, 266 destek personeli (şoför), 42 destek personeli (aşçı), 21 destek personeli (kaloriferci).

Bir önceki alımda toplam 14 bin 504 personel alımı yapılmıştı. Yapılması beklenen bu alımlarda da kadroların bir önceki kadro dağılımına benzer şekilde olması bekleniyor. kamupesoneli

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum