Adalet Bakanlığı 2019 Da 10 Bin CTE ve Gardiyan Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı 2019 Da 10 Bin CTE ve Gardiyan Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı 2019 Da 10 Bin CTE ve Gardiyan Kamu Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı 2019 yılında 10 bin CTE alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine 2019 yılı içerisinde alımların infaz koruma memuru (ikm), katip, mübaşir, şoför, tesisatçı, kaloriferci, aşçı, kaynakçı gibi kadrolar üzerinden alımların yapılacak.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada 2019 yılında personel ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacakları buna istinaden CTE, İKM, Mübaşir gibi personel alımları yapılacak

Geçtiğimiz günlerde peş peşe Diyanet İşleri Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı gibi devlet kurumlarına ait kadro ihdasları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı ilanlarını bekleyen adayların bir gözüde Resmi Gazete'de yayınlanacak kadro ihdasında.
 
Adalet Bakanlığı bünyesine memur alımlarının yapılması beklenirken, CTE bünyesine İKM memur alımı konusunda da ilgi ve alaka oldukça yüksek. Adaylar ilanların ne zaman yayımlanacağını merak ediyor, şartların ve kadroların ne olacağı konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar.

Adalet Bakanlığı için bir kadro ihdasının yayımlanacağı bekleniyor. Bu noktada, Adalet Bakanlığı için minimum 10 bin kişilik bir kadro ihdası yaşanmasını ve ilanların bakanlık ile CTE personelleri olmak üzere birleştirileceğini ve kamuoyuna duyurunun yapılacağı da bekleniyor.

Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine alımların infaz koruma memuru (ikm), katip, mübaşir, şoför, tesisatçı, kaloriferci, aşçı, kaynakçı gibi kadrolar üzerinden alımların yapılacak.
Adalet Bakanlığı İlanları ne zaman yayımlanacak?

Adalet Bakanlığı ilan tarihine yönelik henüz net bir tarih açıklaması yapmıyor. Açıklamalar personel ihtiyacının belirlenme aşamasında olduğu yönünde seyrediyor. Ancak Adalet Bakanlığı ilanıyla alakalı mevcut süreçlerden ve tahminlerden yararlanarak, ilanın en erken yayımlanma tarihi olarak 2019 Mart ve 2019 Nisan dönemlerinde olacak.

2019 Adalet Bakanlığı memur alımlarını kaçırmamak için hemen android uygulamamızı indirebilirsiniz.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum