ADALET BAKANLIĞI 6 BİN MEMUR ALIMI ŞARTLARI

ADALET BAKANLIĞI 6 BİN MEMUR ALIMI ŞARTLARI

ADALET BAKANLIĞI 6 BİN MEMUR ALIMI ŞARTLARI

Türkiye genelinde Adliyelerde istihdam edilemek üzere 2 bin 500 kamu personeli alımı ayrıca 3 bin 500 İKM infaz koruma memuru alınacak.

BAKAN AÇIKLADI MEMUR ADAYLARI ÇOK SEVİNDİ.

İŞTE GEÇMİŞ YILLARDA ALINAN MEMUR KADROLARINDAKİ ŞARTLAR ( BİR DEĞİŞME OLACAĞINI SANMIYORUZ)

İKM İnfaz ve Koruma Memuru ŞARTLARI

En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak.

Ceza infaz kurumu katipliği & Zabıt katipliği alımı ŞARTLARI:

En az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya en son başvuru tarihi itibariyle Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

Sağlık Personeli alımı ŞARTLARI

Meslek liselerinin hemşirelik, toplum sağlığı veya acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak ya da bu bölümlerin lisans veya önlisans programlarından mezun olmak.

Şoför alımı ŞARTLARI

En az lise veya dengi okul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Teknisyen alımı ŞARTLARI

En az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak.

Aşçı, kaloriferci ALIMI ŞARTLARI

En az lise veya dengi okul mezunu olmak, Halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmî kurum veya kuruluşların ilgili branşta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branşta sertifika sahibi olmak

YAŞ ŞARTLARI NELERDİR?

İnfaz ve koruma memurları için 30 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.);

Teknisyen, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), diğer sağlık personeli (sağlık memuru), destek personeli (aşçı, kaloriferci, şoför) için ise 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olma şart

İKİ GÜN ÖNCE HABERİMİZDE DE BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DEV MEMUR ALIMI BAKAN TARAFINDAN AÇIKLANDI. İLAN AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ MEMURLARAHABER.COM DA OLACAKTIR. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum