Adalet Bakanlığı 7 farklı ilan yayımlayarak 12 bin 740 personel alımı yapacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı 7 farklı ilan yayımlayarak 12 bin 740 personel alımı yapacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı 7 farklı ilan yayımlayarak 12 bin 740 personel alımı yapacağını duyurdu.

60 KPSSS İLE YAYIMLANAN ADALET BAKANLIĞI İLANLARI

Adalet Bakanlığı kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden yayımladığı iki duyuru ile 60 KPSS puan şartıyla sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 


Bu İlanlar ve Kadro Detaylar

* Adalet Bakanlığı Merkez Teşkilatı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesine 60 KPSS puan şartıyla 17 personel alımı yapacak. Alımlar Bilişim personeli kadrosundan Çözümleyici pozisyonuna olacak. 

* Adalet Bakanlığı Merkez Teşkilatında görevlendirmek üzere yayımlanan personel alım ilanında yine KPSS puan sıralaması esasına göre 10 Mütercim alınacağı duyuruldu. Alımlar 7 İngilizce, 2 Fransızca ve 1 Arapça branşlarından olacak. 

70 KPSS İLE YAYIMLANAN ADALET BAKANLIĞI İLANLARI

Adalet Bakanlığı'nın esas alımlarına yapılacak alımlar için başvuru KPSS şartı en az 70 puan olarak açıklandı. İlana göre alımlarda toplam 12 bin 713 personel alımı yapılacak. 

* Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevledirmek üzere 6 Bin 743 İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan), Ceza İnfaz Kurumu Katibi, Hemşire, Teknisyen, Şoför, Aşçı ve Kaloriferci alımı yapılacak. 

* Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü birimlerine yapılacak diğer alımlarda ise toplam 171 personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlarda kontenjan dağılımı şu şekilde; 108 Psikolog, 24 Sosyal Çalışmacı, 36 Öğretmen, 3 Veteriner, 

* Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı birimlerine ise 1099 memur alımı yapılacak. Alımlar tek bir kadrodan olacak İcra Katibi pozisyonundan olacak. 

* Adalet Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Birimlerine personel alımı.  Bu alımlarda 8 Avukat, 37 Destek Personeli Hizmetli, 3 Teknik Hizmet Personeli, 45 Destek Personeli Hizmetli (iki ayrı birime), 98 Psikolog ve 276 Sosyal Çalışmacı.

* Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı Adliyelere 4 bin 424 sözleşmeli personel alımı. Bu alımlar 3.071 sözleşmeli zabıt katibi,1.169 sözleşmeli mübaşir, 96 sözleşmeli şoför, 58 sözleşmeli teknisyen, ve 30 sözleşmeli aşçı.

Adalet Bakanlığı 1.353 Mübaşir ,Zabıt Katibi ,Şoför Teknisyen Aşçı Alımı yapıyor İLAN İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı Avukat Hizmetli Psikolog İstatistikçi Sosyal Çalışmacı Alımı- Maaşları Ne kadar? İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı çeşitli pozisyonlarda sözleşmeli 276 Devlet Memuru Alıyor TIKLAYINIZ

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim ALIYOR TIKLAYINIZ 

İLANLARA DAİR DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.