Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı

Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere unvanı ve niteliği belirtilen 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmenive 20 hizmetli kadrosu için toplam 135 personel  Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre alım yapılacaktır.

Başvurular 03 Ekim 2016 ile 10 Ekim 2016 tarihleri arasında sözlü sınavın yapılacağı İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na bizzat veya bir yakınları aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Posta ile veya diğer iletişim araçlarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Başvuracak adaylarada aranacak bazı şartlar: 35 yaşını doldurmamış olması gerekmekte, 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP93 puan türünden 55 ve daha yukarı puan almış olmak.

Hizmetli alımı için; ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak şart.

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı için; büro yönetimi, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı önlisans programlarından mezun olmak şart.

Tekniker alımı için; bilgi güvenliği teknolojisi, bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanımı, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri, bilgisayar programcılığı, bilgisayar programcılığı (internet), bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi ve programlama, web teknolojileri ve programlama, bilgi işlem, bilgisayar operatörlüğü, bilgisayar operatörlüğü ve teknikerliği, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar, elektronik, elektrik-elektronik, endüstriyel elektronik, elektrik-elektronik teknikerliği, elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme, telekomünikasyon, haberleşme, haberleşme teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi önlisans programlarından mezun olmak.

Bilgisayar Mühendisi alımı için; yükseköğretim kurumlarının bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve enformatik mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgisayar donanımı ve teknolojisi, bilgisayar sistemleri ve ağları lisans programlarından mezun olmak.

Elektrik Elektronik Mühendisi alımı için; Elektrik ve elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, telekomünikasyon mühendisliği, haberleşme mühendisliği lisans programlarından mezun olmak şart. 

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.