Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi , Şoför, Hizmetli, Aşçı Görevlendirme Duyurusu 2018

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi , Şoför, Hizmetli, Aşçı Görevlendirme Duyurusu 2018

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi , Şoför, Hizmetli, Aşçı Görevlendirme Duyurusu

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü üzerinden yayınlanan duyuruya göre zabıt katibi, şoför, mübaşir gibi personeller geçici olarak Ankara, İstanbul ve İzmir adliyelerinde görevlendirilecek. Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan ve başka illerde görev yapan zabıt katibi, şoför, mübaşir, aşçı, ve hizmetli personeller başvuru yapabilecek.


Adalet Bakanlığı personelleri, 4 Ağustos Cuma Saat:17:00’a kadar görev yaptıkları mahal Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla taleplerine ilişkin dilekçelerini Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğüne teslim edecekler.

Yayınlanan duyuru şöyledir

" Ankara, İstanbul ve İzmir Adliyelerinin kadro ve ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak başka bir mahalde zabıt kâtibi, şoför, mübaşir, aşçı, ve hizmetli unvanlarında görev yapan personelimizin belirtilen adliyelerde “geçici görev yolluğu”da ödenmek suretiyle geçici olarak görevlendirilmeleri düşünülmektedir.

Geçici olarak görevlendirilecek personelimiz, görevlendirildiği mahalde kalıcı olarak devam etmek istediği takdirde naklen atanma suretiyle veya koşulları oluştuğu takdirde 4/B statüsündeki personelimizin de nakil işlemleri gerçekleştirilecektir.


Ankara, İstanbul ve İzmir Adliyelerinde görev almak isteyen personelimizin 4 Ağustos Cuma Saat:17:00’a kadar görev yaptıkları mahal Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla taleplerine ilişkin dilekçelerini Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğüne iletmeleri rica olunur.

Duyurulur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum