Adana HSM KPSS’siz sağlık personeli alımı

Adana HSM KPSS’siz sağlık personeli alımı

Adana HSM KPSS’siz sağlık personeli alımı

Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından KPSS’siz sağlık personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Adana’nın bazı ilçelerindeki Sağlık Evlerinde boş bulunan 6 kadroya aile sağlığı elemanı alımı yapılacak. Adana Halk Sağlığı Müdürlüğünün açıktan vekil Ebe, Hemşire ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı Teknisyeni) alımına başvurular 24 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 28 Ekim 2016 tarihinde sona erecek.

Adaylar başvurularını Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğüne 28 Ekim 2016 günü mesai bitimine kadar şahsen yapacaklar. Aktif olarak çalışan Vekil Ebe, Hemşire ve Sağlık Memurları (Toplum Sağlığı Teknisyeni) başvuru yapamayacaklar. Yapılacak inceleme sonucunda başvuruları kabul edilen adaylar 7-8 Kasım 2016 tarihlerinde mülakata çağırılacaklar. Mülakat sonucunda kesin olarak yerleşenlerin isim listesi 9 Kasım 2016 tarihinde Adana Halk Sağlığı Müdürlüğünün internet adresinden ilan edilecek. Görev yerlerine atamaları yapılan Vekil Ebe, Hemşire ve Sağlık Memurları (Toplum Sağlığı Teknisyeni) 15 Kasım 2016 tarihinde göreve başlayacaklar. 

Adaylardan başvuru sırasında istenen belgeler; Nüfus Cüzdanı veya onaylı örneği, diploma aslı ve onaylı örneği, sağlık raporu, mal bildirim beyannamesi, son 5 (beş) yıl içinde ikamet edilen yeri gösterir belge ve varsa KPSS sonuç belgesi olarak açıklandı. Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü aile sağlığı elemanı alımı ile ilgili detaylı bilgi, boş bulunan karolar ve ilan metni için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.