Adli Tıp Kurumu 50 Personel Alımı

Adli Tıp Kurumu 50 Personel Alımı

26 Mayıs 2016 Tarihinde Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Tarafından Personel Alım İlanı Yayınlandı.


Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nca 26 Mayıs 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. 17 sağlık teknikeri, 9 sağlık teknisyeni, 2 sağlık teknisyen yardımcısı ve 22 otopsi teknisyen yardımcısı olmak üzere toplam 50 kişi istihdam edilecek.

Başvurular 30.05.2016 Pazartesi günü başlayıp, 10.06.2016 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvuru için gerekli belgeler: Başvuru formu EK-2, Öğrenim belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesi fotokopisi, T.C. Kimlik Kartı fotokopisi olarak belirlendi. İlana 01 Ocak 1979 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.

Sağlık Teknikeri (Merkez Teşkilatı) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yüksek öğretim kurumlarının adli tıp teknikerliği, otopsi yardımcılığı, adli tıp önlisans programlarından herhangi birinden mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına KPSSP93 puan türünden (Önlisans) girmiş olmak. (Sağlık teknikeri kadrosundaki personel, Adli Tıp Kurumu’nda ölü muayenesi ve otopsi işlemlerinde görev alacaktır.)

Sağlık Teknikeri (Taşra Teşkilatı) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yüksek öğretim kurumlarının adli tıp teknikerliği, otopsi yardımcılığı, adli tıp, patoloji laboratuvar, pataloji laboratuvar teknikleri önlisans programlarından herhangi birinden mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına KPSSP93 puan türünden (Önlisans) girmiş olmak. (Sağlık teknikeri kadrosundaki personel, Adli Tıp Kurumu’nda ölü muayenesi ve otopsi işlemlerinde görev alacak ve atanacak personelden patoloji laboratuvar, pataloji laboratuvar teknikleri önlisans programlarından mezun olanlar atandığı yerdeki görevine başlamadan önce İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatında en az iki ay süre ile hizmet içi eğitime tabi tutulacaktır.)

Sağlık Teknisyeni (Taşra Teşkilatı) kadrosunda istihdam edilebilmek için; ortaöğretim kurumlarının acil sağlık hizmetleri alanı ve acil tıp teknisyenliği alanlarının birinden mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına KPSSP94 puan türünden (Ortaöğretim) girmiş olmak. (Sağlık teknisyeni kadrosundaki personel, Adli Tıp Kurumu’nda ölü muayenesi ve otopsi işlemlerinde görev alacak ve atandığı yerdeki görevine başlamadan önce İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatında en az iki ay süreyle hizmet içi eğitime tabi tutulacaktır.)

Sağlık Teknisyen Yardımcısı (Taşra Teşkilatı) kadrosunda istihdam edilebilmek için; ortaöğretim kurumlarının acil sağlık hizmetleri alanı ve acil tıp teknisyenliği alanlarının birinden mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına KPSSP94 puan türünden (Ortaöğretim) girmiş olmak. (Sağlık teknisyen yardımcısı kadrosundaki personel, Adli Tıp Kurumu’nda ölü muayenesi ve otopsi işlemlerinde görev alacak ve atandığı yerdeki görevine başlamadan önce İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatında en az iki ay süreyle hizmet içi eğitime tabi tutulacaktır.)

Otopsi Teknisyen Yardımcısı (Taşra Teşkilatı) kadrosunda istihdam edilebilmek için; ortaöğretim kurumlarının acil sağlık hizmetleri alanı ve acil tıp teknisyenliği alanlarının birinden mezun olmak. 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına KPSSP94 puan türünden (Ortaöğretim) girmiş olmak. (Otopsi teknisyen yardımcısı kadrosundaki personel, Adli Tıp Kurumu’nda ölü muayenesi ve otopsi işlemlerinde görev alacak ve atandığı yerdeki görevine başlamadan önce İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu merkez teşkilatında en az iki ay süreyle hizmet içi eğitime tabi tutulacaktır.)

Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların öğrenim durumuna göre KPSSP93 veya KPSSP94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlayarak en düşük puana göre sıralama yapılacaktır. Bu sıralama sonucunda ilan edilen kadro sayısının 5 katı kadar sıralamada yüksek sırada bulunan aday, sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Kazananlar sözlü sınavla belirlenecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.