Afşin Elbistan Linyit İşletmesi Taşeronları Kadrolarını İstiyor!

Afşin Elbistan Linyit İşletmesi Taşeronları Kadrolarını İstiyor!

Memurlarahaber.com'a mail atan mağdur taşeron işçiler kadrolarını istiyor

İŞTE MEMURLARAHABER.COM A GELEN MAİL 

Yargıtay Kararımız Var EÜAŞ bizi kabül etmiyor

Sayın editör sesimizi duyurmanızı istiyoruz... 
UYGULANMAYAN YARGITAY KARARI İÇİN SİYASİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ! 

08.06.2018 Tarihinde Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun vermiş olduğu karar doğrultusunda ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ’nin asıl işçisi olduğu belirlenen, Afşin Elbistan Linyit İşletmesinde çalışan 107 taşeron işçi kadroya alınmaları ve geçiş işlemlerinin yapılması için destek bekliyor. 

Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun vermiş olduğu karar doğrultusunda, davayı kazanan 107 işçi ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ Genel Müdürlüğü’ne 20.06.2018 tarihinde işe başlatılmamız için başvuru yapmış bulunmaktayız.

Hukuki sürecin 60 gün olması ve üzerinden 80 gün geçmesine rağmen davayı kazanan hiçbir işçi için işlem yapılmadığı gibi yazılı bir cevap verilmemiştir.

Bu doğrultuda, 13 yıldır ülke ekonomisine katma değer katan, devletimizin en önemli kurumu olan ELEKTRİK ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ Afşin Elbistan Linyit İşletmesi bünyesinde çalışan ve davayı kazanan çalışanlar olarak Siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz...

Memurlarahaber.com olarak taşeron işçilerimizin her zaman yanındayız.Yanında olmaya da devam edeceğiz. Hemen Facebook Taşeron grubumuza sizde gelin Birlikte Başaracağız Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.