Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Personel Alımı

Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Personel Alımı

Afyonkarahisar Emirdağ SYDV Personel Alımı

Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Büro Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 1 Ağustos 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 2 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir.

Afyonkarahisar Emirdağ  SYDV Büro Görevlisi alımı için ; iyi derecede bilgisayar kullabiliyor olmak , web tasarım sertifikasına sahip olmak , bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak , öğrenim görmüş olduğu bölümnden bilgisayar eğitimi almış olmaları gerekmektedir. YÖK tarafından tanınan üniversitelerin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İkstisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İşletme Fakülteleri , İktisat Fakülteleri , Siyasal Bilgiler , Halkla İlişkiler , Sosyal Hizmetler  , Sosyoloji , Kamu Yönetimi fakültelerinden mezun olarak en az lisans diplomasına sahip olmak istenmektedir.

Ayrıca sosyal iletişim becerisine sahip olmak , B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak , son 6 ay içinde Emirdağ ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak , görevini aksatacak herhangi bir engeli bulunmamak , 2016 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak , en az 5 yıl işten ayrılmayacağını taahhüt etmek gibi şartlar sıralanmıştır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi için SYDV resmi sitesini ziyaret ediniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.