Ağlatan telefon

Ağlatan telefon

GÖZYAŞLARI SEL OLDU! AĞLATAN TELEFON

İbrahim Tatlıses uzun zamandan sonra Harbiye'de gerçekleştirdiği konser sonrası sanatçıların yaptığı paylaşımlarla duygulanırken Hülya Avşar'ın telefonla araması ünlü sanatçıyı ağlattı.

 
İbrahim Tatlıses rahatsızlığı nedeniyle sevenlerinden bir süre ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz hafta İbrahim Tatlıses’in harbiye konseri Kanal D ekranları tarafından seyirci ile paylaşıldı.


SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Muhteşem konserin ardından İbrahim Tatlıses ve Kanal D sosyal medyada gündem oldu. Sanatçı dostları da yaptıkları paylaşımlarla İmparator’u duygulandırdı.


 

İbrahim Tatlıses’in her fırsatta ‘benim için çok özel’ dediği Hülya Avşar, usta sanatçıyı telefonla aradı.

KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER
Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa’nın haberine göre; Avşar kızı, İbrahim Tatlıses’e ‘Artık sahnelere dön, seni çok özledik’ dedi. Duygusal anların yaşadığı konuşmada gözyaşları sel oldu. Tanışıklıkları 40 yıl öncesine dayanan İbrahim Tatlıses ile Hülya Avşar sayısız filmde birlikte kamera karşısına geçtiler.

İlişkileri yılan hikayesine dönen ikiliden Tatlıses, Hülya Avşar için bir de şarkı yazdı… İki usta isim Yeşilçam’ın unutulmaz çiftleri arasına isimlerini yazdırdı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.