Ağustos 2018 Personel alımları (Binlerce ilan tek haberde)

Ağustos 2018 Personel alımları (Binlerce ilan tek haberde)

Ağustos 2018 Personel alımları

Devlet kurumları için personel alımı devam ediyor. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler, Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi binlerce personel alıyor.

Ağustos 2018 Personel alımları (Binlerce ilan tek haberde)

Devlet kurumları için personel alımı devam ediyor. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı  Park ve Bahçeler, Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi binlerce personel alıyor. 

Bu yılın mart ayı verilerine göre 2 milyon 430 bin memur, 213 bin 4/B  statüsündeki sözleşmeli personel ve 317 bin işçi çalıştıran kamu, iş kapısı  olmayı sürdürüyor.

Yıl başından beri başta Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel  Müdürlüğü olmak üzere birçok kurumda yüzlerce yeni personel istihdam eden devlet,  ihtiyaç duyulan kadrolara alım için ilana çıkmaya devam ediyor.

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan ilana  göre, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 2  bin 264 sürekli işçi, 406 engelli işçi ve 330 eski hükümlü işçi alacak.  Başvurular İŞKUR'a yapılacak.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına  2018-2019 eğitim-öğretim dönemi için 2 bin 250 erkek, 250 kadın olmak üzere  toplam 2 bin 500 öğrenci alınacak. Alıma ilişkin sınav takvimiPolis Akademisi  Başkanlığının internet sitesinde ilan edilecek.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı  Park ve Bahçelere engelli, eski hükümlü ve terör mağdurlarının da aralarında  olduğu 100 geçici işçi alacak. Başvurular, 27 Ağustos'a kadar İŞKUR üzerinde  yapılabilecek.ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 23 proje mühendisi, 28 proje asistanı ve  9 yönetici asistanı olmak üzere toplam 60 sözleşmeli personel istihdam edecek.  KPSSsonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak alınacak  personelin 5 katına kadar aday sınava katılmaya hak kazanacak. Sınava katılmaya  hak kazanan adayların, KPSS puanları, sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatleri  Müsteşarlığın (www.ssm.gov.tr) internet sitesinde ayrıca ilan edilecek.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 35 kişisel verileri koruma uzman  yardımcısı alacak. Başvurular 10-21 Eylül arasında kurum internet sitesinden  yapılabilecek. Başvuranlar arasında KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puandan  başlamak üzere belirlenen boş kadro sayısının 20 katı kadar aday, 20 Ekim  2018'deki yazılı sınava çağrılacak.

ilana ulaşmak için buraya tıklayıınz

Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde  görevlendirmek üzere 100 hemşirenin de aralarında olduğu toplam 152 sözleşmeli  personel alacak. Başvurular, 27 Ağustos mesai saati bitimine kadar Sağlık  Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne yapılacak. ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

Öte yandan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı da uzman çavuş, uzman onbaşı  ve sözleşmeli er alımı için ilana çıktı. ilanlar çin buraya tıklaınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.