Ağustos Ayı Memur Personel Alımları 8000 KİŞİ

Ağustos Ayı Memur Personel Alımları 8000 KİŞİ

Ağustos Ayı Memur Personel Alımları 8000 KİŞİ

Bir çok kurumun ve kuruluşun duyurmuş olduğu ilanlar Ağustos ayında da alım yapılacak. Ağustos ayının memur personel alım ilanları yayınlanmaya başladı. Sizde Ağustos ayında bulunan bir çok boş pozisyona dahil olabilir ve iyi bir işe sahip olabilirsiniz.
. Bazı kurumlar kpss şartı ararken bazı kurumlar ise boş bulunan pozisyonlara kpss şartı aramıyor. Bu ilanlara başvuruda bulunmak için en az lise mezunu olmak zorundasınız.
Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel alacak. 
Hacettepe Üniversitesi bünyesine dahil etmek üzere 1 adet Uzman Tabip, 90 Hemşire, 2 Eczacı, 11 Sağlık Teknikeri, 1 Psikolog ve 2 adet Mühendis olmak üzere toplamda 107 adet Sözleşmeli personel Alacak. Ayrıca Uzman Tabip ve Eczacılık pozisyonlarında KPSS şartı aranmamaktadır.
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Memur Alacak
Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere farklı fakültelerden mezun olmuş 8. dereceden toplamda 11 adet memur alacaktır. 
.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Personel Alımı
Türkiye İhracatçılar Meclisi bünyesinin çalışan ihtiyacını gidermek amaçlı toplamda 11 adet uzman yardımcısı alacak
 
Ceza ve Tevkifevleri Ceza ve İnfaz Kurumu Katibi Alacak
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda en az lise mezunu 23 adet Ceza ve İnfaz Kurumu katibi alacak.
 
Ceza ve Tevkifevleri Şoför Alımı
Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü bünyesinin çalışan ihtiyacını gidermek için 23 adet en az lise mezunu Şoför alacak.
 
Ceza ve Tevkifevleri Teknisyen Alımı
Ceza ve Tevkifevleri bünyesinin teknisyen ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 20 adet Teknisyen Alacak. Başvuruda bulunmak için adaylardan en az lise mezunu olmaları özel şart olarak aranmaktadır.
 
Ceza ve Tevkifevleri Aşçı ve Kaloriferci Alımı
Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü bünyesinin aşçı ve kaloriferci ihtiyacını karşılamak üzere 8 adet aşçı ve 7 adet kaloriferci alımı yapacak. Başvuruda bulunacak olan adaylardan en az lise mezunu olmaları istenmektedir.
 
Adalet Bakalığı Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü 1534 adet Memur Alacak.
Adalet Bakalığı Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü bünyesinin öğrenci ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 1534 adet İnfaz ve Koruma Memurluğu öğrencisi alacak.

TÜM BU İLANLARA DİREK ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

BİZİ TAKİP EDİN!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Memurlarahabercom 

TWWİTTER: https://twitter.com/2012_KPSS

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum