Ağustos Öğretmen Atamaları İle İlgili Flaş Gelişme.

Ağustos Öğretmen Atamaları İle İlgili Flaş Gelişme.

Ağustos Öğretmen Atamaları İle İlgili Flaş Gelişme.

Ağustos Öğretmen Atamaları İle İlgili Flaş Gelişme.  Ağustos'ta öğretmen atamaları bugün netleşebilir. Ağustos'ta öğretmen atamaları yapılması için öğretmen adayları sosyal medya platformları aracılığıyla taleplerini dile getiriyorlar. Bugün mecliste Ağustos'ta öğretmen atamalarının yapılıp yapılmayacağı gündeme gelebilir. 

Bugün mecliste Bakan Avcı ile ilgili verilen gensoru önergesi görüşülecek. Gensoru önergesinin konuşulduğu sırada Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılacak mı? yapılmayacak mı? konunun milletvekilleri tarafından Bakan Avcı'ya sorulması bekleniyor. Bakan Avcı daha önce konu ile ilgili "Ağustos'ta öğretmen atamaları yapmayabiliriz" demişti.

Bugün konunun yani Ağustos'ta öğretmen atamaları yapılıp yapılmaması gündeme gelebilir. Bakan Avcı'nın açıklamalarını takip edip öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeleri sizlere mebpersonel olarak duyurmaya devam edeceğiz.

MEB AĞUSTOS'TA ÖĞRETMEN ATAMALARI YAPABİLİR Mİ? ATAMA İÇİN NE OLMASI GEREKİYOR?

MEB Ağustos'ta Öğretmen Atamaları Yapacak Mı? Ağustos öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler haberimizde. Atama bekleyen öğretmen adayları Ağustos ayında öğretmen atamaları yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden konu ile ilgili net açıklama bekliyorlar. 2016  KPSS/ÖABT sınavlarına girecek olan öğretmen adayları, Ağustos öğretmen atamaları ile ilgili bir açıklama yapılmamasından kaygı duyuyorlar.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı Şubat ayında 30 bin öğretmen atamaları yapmıştı. Şubat ayında yapılan öğretmen atamaları geçmiş yıllara nazaran büyük bir atama idi. Şubat ayında 30 bin öğretmen atamaları yapılması Ağustos ayında atama bekleyen öğretmen adaylarını endişeye soktu. Çünkü Şubat'ta yüklü alımın olması Ağustos'taki atamadan kesileceği anlamına geldiğini iddia ediyorlar. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı'da "Ağustos ayında öğretmen atamaları yapmayabiliriz" diyerek Ağustos ayında öğretmen atamaları bekleyen adaylarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.