Aile Bakanlığı 60 KPSS Puanıyla Memur, KPSS Puanı Olma Şartıyla İşçi Alımı Yapıyor

Aile Bakanlığı 60 KPSS Puanıyla Memur, KPSS Puanı Olma Şartıyla İşçi Alımı Yapıyor

Aile Bakanlığı 60 KPSS Puanıyla Memur, KPSS Puanı Olma Şartıyla İşçi Alımı Yapıyor

60 KPSS Puanı ile Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından bazı illere personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK AİLE BAKANLIĞI KURUMLARI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) belirli dönemlerde personel alım ilanları yayımlıyorlar. Yayımlanan bu alım ilanlarının büyük bir kısmı 60 KPSS puan şartıyla yayımlanıyor. Bu kapsamda halen başvuru süreci devam eden 3 farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bulunuyor. 

Buna göre yayımladıkları ilanlar ile alım yapacağını açıklayan vakıflar arasında Ordu Korgan SYDV, Van Başkale SYDV ve Kocaeli Dilovası SYDV yer alıyor. 

Söz konusu alım ilanlarının yanı sıra ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla "İl müdürlüklerinde" görevlendirmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. 

ORDU KORGAN SYDV PERSONEL ALIM İLANI

Ordu Korgan SYDV tarafından yayımlanan personel alım ilanında Büro Memuru ve Sosyal Yardım ve İnceleme Personeli alımı yapılacak. İlanlara KPSS'den en az 60 puan almış adaylar başvuruda bulunabilecek. İlanda ikamet ve B sınıfı ehliyet şartı da bulunuyor. Bu iki kadro için lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek bölüm şartı bulunmuyor. 

KOCAELİ DİLOVASI SYDV PERSONEL ALIM İLANI


Kocaeli Dilovası SYDV yayımladığı bir alım ilanı ile Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 60 KPSS puan şartıyla yayımlanan bu personel alım ilanına 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun olan adaylar başvuruda bulunabilecekler. 8 Kasım tarihine kadar yapılacak başvurular için ikamet ve ehliyet şartı bulunuyor. 

VAN BAŞKALE SYDV PERSONEL ALIM İLANI

Van Başkale SYDV yayımladığı bir ilan ile iki farklı kadroda alım yapacağını duyurdu. Büro Memuru kadrosu ile Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru kadrolarına yapılacak alımlarda ikamet, 1 yıl deneyim şartı bulunuyor. Büro Memuru kadrosu için 4 Yıllık Lisans Eğitimi Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Veya Fen Edebiyat Fakültesi mezunu adaylar başvuruda bulunabilecekken Sosyal Yardım İnceleme Memuru kadrosuna İktisat, İşletme Maliye, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi gibi bölümlerden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

İL MÜDÜRLÜKLERİNE İŞÇİ ALIM İLANI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından "engelli" ve "normal" statüde "İl müdürlüklerinde" görevlendirmek üzere "büro işçisi" alımı yapılacağı duyuruldu. İlana KPSS'ye girmiş adaylar başvuruda bulunabilecekler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile bakanlığa bağlı İl Müdürlüklerinde görevlendirmek üzere yayımlanan ilanlara adaylar farklı yollardan başvuruda bulunabilecekler. Öncelikle İŞKUR üzerinden yayımlanan işçi alım ilanına başvurular kurum aracılığıyla elektronik yada İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. 

SYDV'ler tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvurular ise öncelikle ilanlara ulaşacaklar. SYDV ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar öncelikle ilanın yayımlandığı SYDV'nin bulunduğu ilçenin internet sitesini ziyaret etmeli. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum