Aile Bakanlığı Edremit Van SYDV Büro Görevlisi Alıyor

Aile Bakanlığı Edremit Van SYDV Büro Görevlisi Alıyor

Aile Bakanlığı Edremit Van SYDV Büro Görevlisi Alıyor

Büro Görevlisi Son Başvuru : 28.06.2019

İl VAN İlçe EDREMİT Alınacak Sayı 1

Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ

Açıklama - Microsoft programlarını aktif olarak kullanabilmek ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarınca veya Üniversitelerce verilen sertifika ile belgelendirmek. Adayların bilgisayar bilgi, tecrübe ve kullanımları uygulamalı olarak değerlendirilecektir. 

- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) Bölümlerinden mezun olmak. 

- En az 6 (Altı) aylık B sınıfı sürücü belgesine sahip olup, aktif araç kullanabiliyor olmak. Mülakatta adaylara araç kullanımı fiili olarak yaptırılacaktır. 

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

- -4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) Bölümlerinden mezun olmak. -ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan ve geçerliliği devam eden 2017 ve 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

-Edremit İlçe sınırları içerisinde en az 1 (Bir) yıldır ikamet ediyor olmak ve söz konusu durumla ilgili Nüfus Müdürlüğünce alınmış belgeyi bulundurmak zorundadır. -En az 6 (Altı) aylık B sınıfı sürücü belgesine sahip olup, aktif araç kullanabiliyor olmak. Mülakatta adaylara araç kullanımı fiili olarak yaptırılacaktır.

-Herhangi bir SYDV bünyesinde en az 1 (Bir) yıl çalışmış olmak. Başvuru esnasında adaylardan çalışmış oldukları SYDV? den çalıştıklarına dair belgeleri bulundurmak zorundadırlar.

-Microsoft programlarını aktif olarak kullanabilmek ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarınca veya Üniversitelerce verilen sertifika ile belgelendirmek. Adayların bilgisayar bilgi, tecrübe ve kullanımları uygulamalı olarak değerlendirilecektir.

-Evrak Teslimi Şahsen yapılacak olup Kargo, Posta yolu vb. ile evrak teslimi alınmayacaktır.

-Edremit SYDV Başkanlığı; başvuru yapan adaylar içerisinde herhangi birinin İşe Alım İlan Şartlarında ve Özel Şartlarda belirtilen kriterleri taşımadığı tespit edilmesi durumunda belirlenen süreçte personel alımını iptal etme yetkisine sahiptir. -Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.