Aile Bakanlığı Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ,Büro görevlisi alımı ve Muhasebeci Alımı

Aile Bakanlığı Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ,Büro görevlisi alımı ve Muhasebeci Alımı

Aile Bakanlığı Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ,Büro görevlisi alımı ve Muhasebeci Alımı

Aile Bakanlığı SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlükleri olan Adana, Balıkesir, İstanbul, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon şehirlerine alım yapıyor.

İLAN EDİLEN KADROLAR

Alımlar

1-sosyal yardım ve inceleme görevlisi,

2-muhasebeci

3- büro görevlisi olarak 3 farklı branşta yapılacak.

Alımlar KPSS 60 puanla OLACAK

Muhasebeci alımı Üniversitelerin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme veya İktisat Bölümlerinden birinden Mezun Olmak. İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık) bölümlerinin herhangi birinden veya İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olması isteniyor.

Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı  Fakültelerin İktisat, İşletme, Maliye ve Muhasebe bölümlerinden mezun olmak. Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim Bölümü, Sosyal Hizmetler ve Türk Dili ve Edebiyatı mezunları başvuru yapabiliyor.

Büro görevlisi alımı ; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Hukuk, İşletme, İstatistik, Halkla İlişkiler, Muhasebe, Ekonomi, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum