Aile Bakanlığı Üç farklı Sehir Sydv Kamu Personeli Alımı

Aile Bakanlığı Üç farklı Sehir Sydv Kamu Personeli Alımı

Aile Bakanlığı Üç farklı Sehir Sydv Kamu Personeli Alımı

 Buna göre Burdur Yeşilova SYDV 3 personel, Yalova SYDV 1 kişi, Antalya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacak.
ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NEDİR?

İlgili belediyeler ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği ifaed edildi. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 ile 45 yaşları arasında olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, herhangi bir adli sicil kaydı ve arşivi bulunmamak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve en az ilköğretim mezunu olmak 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlandı ancak adaylar başvurularını belediyelerin veya SYDV'lerinerin belirttiği son başvuru tarihine kadar kurumlara şahsen istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Adaylar "https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/" web adresi üzerinden detaylara ulaşabilir

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.