AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş: EYT ile ilgili Çalışmamız Olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş: EYT ile ilgili Çalışmamız Olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş: EYT ile ilgili Çalışmamız Olacak


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yaptığı açıklamada "Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir durum bu. Seçim öncesi bu meseleyi ele almamız mümkün olmadı. Bugün itibariyle bu hassasiyetleri biliyoruz, imkanlar neticesinde seçimden sonra bu konuyu inceleyeceğiz." dedi.

K Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş TVNET'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Kurtulmuş, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili çalışmalarımızı var ve sıkıntıları biliyoruz. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir durum bu. Seçim öncesi bu meseleyi ele almamız mümkün olmadı. Bugün itibariyle bu hassasiyetleri biliyoruz, imkanlar neticesinde seçimden sonra bu konuyu inceleyeceğiz.


Kurtulmuş'tan EYT açıklaması
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş TVNET'te Karşı Karşıya programına konuk oldu. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Kurtulmuş, 'Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir durum bu. Seçim öncesi bu meseleyi ele almamız mümkün olmadı. Bugün itibariyle bu hassasiyetleri biliyoruz, imkanlar neticesinde seçimden sonra bu konuyu inceleyeceğiz.' dedi.

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF EYT SAYFASI TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF EYT GRUBU TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.