AK PARTİ Grup Başkan vekili Çelik’in açıklamaları EYT’lileri heyecanlandırdı

AK PARTİ Grup Başkan vekili Çelik’in açıklamaları EYT’lileri heyecanlandırdı

AK Parti Sözcüsü Çelik’in açıklamaları EYT’lileri heyecanlandırdı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamaları EYT’lileri de heyecanlandırdı.

Erdoğan’ın, milletvekillerine illerinde yaptıkları çalışmalara ilişkin uyarı ve tavsiyelerde bulunduğunu dile getiren Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il ziyaretlerinin yoğun bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

En önemli hususun vatandaşın ne dediği olduğunu vurgulayan Çelik, “Ülkenin, siyasetçinin sicil amiri vatandaşımızdır. Hepimiz, vatandaşımızın talimatları doğrultusunda, onun verdiği yetkiyle bu görevlerdeki yetkilerimizi kullanıyoruz.” dedi.

Çelik, AK Parti’nin en ince ayrıntılarına kadar toplumsal hassasiyetlerin nabzını tutmak, vatandaşların AK Parti’den ve Cumhur İttifakı’ndan beklentilerini tam olarak tespit etmek, bunlara en doğru karşılıkları en hızlı, en tatminkar şekilde vermek, vatandaşın talep ettiği siyasete odaklı çözüm üretmek için tüm konsantrasyonunu sürdürdüğünün altını çizdi.

Toplantıda, milletvekillerinin illeriyle ilgili hizmet siyaseti konusunda değerlendirmelerinin olduğunu, iç ve dış siyasete, çeşitli sektörlere ilişkin tekliflerde bulunduğunu aktaran Çelik, milletvekillerinin, vatandaşların bazı yerlerdeki problemlerinin çözülmesi için hazırladıkları yasa tekliflerinin içeriklerini paylaştığını, bunlardan uygun görülenlerin yasalaşması için gerekli girişimlerin yapılabileceğini söyledi.

Çelik’in açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşan İstanbul EYTSYDD Yönetim Kurulu Üyesi Levent Atacan, “Ülkenin siyasetçinin ve hepiniz sicil amiri vatandaş #EYT #EmeklilikteYaşaTakılanIar mağduriyeti giderilsin diyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum