AK Parti Taşeron Görüşmesinde Önemli EK Zam Tüyosu

AK Parti Taşeron Görüşmesinde Önemli EK Zam Tüyosu

AK Parti Taşeron Görüşmesinde Önemli EK Zam Tüyosu

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Türk-İş Başkanı Engün Atalay'ı ziyaret etti. Dün gerçekleşen ziyarette kadrolu taşeronlara ek zam verilmesi konusunda tüyo verici önemli bir ziyaret gerçekleşti.

Görüşmede önemli konular konuşuldu. Bunlardan en önemlisi:kadro alamayan taşeron işçilerin sorunları ile kadro alan taşeron işçilere yapılacak olan ücret artışları.

Atalay, bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kadro alan taşeron işçilerin yüzde 4'lük zam oranının arttırılması konusunda bir mektup göndermişti. Görüşmede, aynı mektup Elvan'da sunuldu.

Türk-İş yönetimi ziyaretle ilgili bir kısa açıklama yaptı. Açıklama ise şöyle:

"AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan 11 Ocak 2019 Cuma günü Genel Başkan Ergün ATALAY'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; geçtiğimiz günlerde konfederasyonumuzun Cumhurbaşkanımıza, kamuda sürekli işçi kadrosuna alınan taşeron işçilerin 6'şar aylık dönemler için yüzde 4 uygulanan ücret zam oranının yükseltilmesi talebiyle gönderilen mektubu AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfi ELVAN'a iletti."

Belediye Taşeron İşçi Maaşları En Düşük 4 Bin 100 TL Oldu Tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum