Ak Parti'den EYT Açıklaması

Ak Parti'den EYT Açıklaması

Ak Parti'den EYT Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. 3.5 saat süren toplantı yapıldı. Toplantıda, Erdoğan, milletvekillerinin beklenti ve taleplerini dinledi. Toplantıda milletvekillerinin, Suriyeliler meselesi, ekonomide yaşananlar ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunun İstanbul seçiminin kaybedilmesinde etkili olduğunu ifade ettikleri kaydedildi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi’nde çeşitli illerden 60 AK Parti milletvekiliyle kahvaltıda buluştu. 3.5 saate yakın süren toplantıda milletvekillerinin beklenti ve taleplerini dinleyen Erdoğan, milletvekilleri ile toplantılarına devam edecek

Milliyet gazetesinin haberine göre, ikinci toplantı yarın İstanbul’da İstanbul milletvekilleri ile yapılacak. 

Edinilen bilgiye göre, toplantıda milletvekillerinin bir kısmı yeni hükümet sistemine dair değerlendirme ve görüşlerini dile getirdi. 

Erdoğan da "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi daha 1. yılını tamamladı. Eksiklikleri tabii ki vardır. Çalışmamızı yapıyoruz. Varsa eksikliklerimiz giderilecektir. Ama bilin ki bu sistem, parlamenter sistemden kat be kat iyi bir sistemdir. Türkiye’nin büyümesini bu sistem sağlayacaktır" değerlendirmesi yaptı. 

Bazı bakanlıkların ayrılması konusunun da gündeme geldiği toplantıda, Erdoğan’ın bakanlıkların ayrılmayacağı sinyalini verdiği kaydedildi. 

Toplantıda Erdoğan’ın, AK Parti hareketini değerlendirirken, yeni parti çalışmalarına da göndermede bulunarak, "Daha önce de ayrılan, kopanlar, yeni parti kuran arkadaşlarımız oldu ama kopanların hiçbiri başarılı olamadı. Biz, kuruluş ilkelerimize sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz" sözleri ise dikkati çekti. 

AK PARTİ'DEN YENİ EYT AÇIKLAMASI

Toplantıda milletvekillerinin, Suriyeliler meselesi, ekonomide yaşananlar ve EYT konusunun İstanbul seçiminin kaybedilmesinde etkili olduğunu ifade ettikleri kaydedildi. 

İstanbul seçimi tespitleriyle ilgili notlar alan Erdoğan’ın, "İstanbul ve Ankara’da kazandıkları şey, belediye başkanlığı. Belediye meclisleri elimizde. İstanbul seçimlerinin üzerinde etkili olan pek çok başlık vardı. Bu bir genel seçim değil, oraya takılıp kalmayın. Yeteri kadar yönetim iradesi belirleyemeyecekler" dediği kaydedildi.

ulusal

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.