Akbank İnsan Kaynakları Ağustos 2019 iş ilanları

Akbank İnsan Kaynakları Ağustos 2019 iş ilanları

Akbank İnsan Kaynakları Ağustos 2019 iş ilanları

Akbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen alımlarda toplam 35 kadro için alım yapılacağı duyuruldu. Alımlar tek bir şube yada genel müdürlük bünyesine değil bankanın faaliyet alanında yer alan çeşitli il ve ilçelerdeki şubelerine yapılacak.

Banka ilanında haberimizin başında da belirttiğimiz gibi 3 farklı statüde yapılacak. Banka yeni mezun adaylar arasından, deneyimli adaylar arasından ve deneyimsiz adaylar arasından yapılacak. İlanlarda öğrenciler içinde part time iş ilanları yer alıyor. 

Söz konusu ilanlarda yer alan kadro kontenjan detaylarına göre alım yapılacak pozisyonlar şunlar;

Görsel Tasarımcı, Java Yazılım Uzmanı, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Personeli, Mevsimlik Asistan, Yönetici Sekreteri, Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi, Veri Tabanı Mimarı, Faktoring Yönetici Yardımcısı, Analitik Yönetici Yardımcısı, Analitik Yönetici Yardımcısı, Mobil Uygulama Geliştirici, Deneyimli Sistem Yönetimi Uzmanı, Finansal Suçlar İnceleme ve Uyum Uzman, Müfettiş Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, 
Her banka personeli alım ilanında olduğu Akbank ilanlarında da adaylardan çeşitli özellikle talep ediliyor. Bu özellikler her kadro için tek tek belirlenmekte olup adayların hem öğrenim, hem deneyim hemde mesleki özelliklerden oluşan bu şartların tamamına haiz olmaları isteniyor. 

Akbank personel alım ilanı için geçerli olan koşullar 

Mesleki özelliklerden önce adayların Türk vatandaşı olması, güvenlik soruşturması sonucu olumlu olması, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmaması ve kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor. Adayların sağlamaları gereken diğer koşullardan bir tanesi ise askerlik şartı. Akbank personel alım ilanına başvuru yapacak adayların askerlikle ilişiği olmamaları gerekiyor. 

Diğer koşullar;

Öğrenim şartının sağlanması ilk özel koşul. İlanlar önlisans ve lisans mezunu adaylar için yayımlanıyor. Bunun yanında adaylardan talep edilen diğer koşullar şunlar: Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar başvuru yapabilecek.

Akbank banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını Akbank İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden başvuruda bulunacaklar. Başvurular elektronik ortamda yapılacak olup ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantılar kullanılabilir.

ilanlara ulaşma için buraya tıklayınız

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.