Akdağmadeni kamu personeli alım başvuruları başladı

Akdağmadeni kamu personeli alım başvuruları başladı

Akdağmadeni kamu personeli alım başvuruları başladı

Akdağmadeni ilçesinde kadrolu işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını İŞKUR sitesinde duyurdu. İŞKUR resmi internet sitesinde kamu personel alımı ilanları arasında yer alan Akdağmadeni ilçesi personel alımına başvuru için son tarih 3 Ekim 2016 olarak ilan edildi.

İŞKUR, Yozgat Akdağmadeni ilçesi için İş Makineleri Operatörü alımı yapacağını ilan etti. Daimi işçi alım statüsünde istihdam edilmek üzere bir açık pozisyon bulunuyor. Akdağmadeni ilçesinde daimi statüde katı atık aktarma istasyonunda çalıştırılmak üzere İş Makineleri Operatörü alımı için başvurular başladı. İŞKUR ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, iş makineleri opertaörü olarak iki yıl tecrübeye sahip olmaları isteniyor. Adaylar çalışmalarını iş yerinden alacakları yazı, SSK sicil numarası ile SSK işyeri sicil numarasının yazılı olduğu hizmet belgesi ve SSK hizmet dökümü ile belgelemeleri isteniyor. İŞKUR ilan metninde yer alan bilgiye göre, adayların iş makineleri operatörlüğü belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Yozgat Akdağmadeni ilçesi bir İş Makineleri Operatörü pozisyonunda çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapacak. Yozgat Akdağmadeni ilçesi İş Makineleri Operatörü ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, en az ilkokul mezunu olma şartı yer alıyor.

Yozgat Akdağmadeni ilçesi bir İş Makineleri Operatörü pozisyonunda çalıştırılmak üzere daimi işçi personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, 3 Ekim 2016 tarihlerine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sitesinde üzerinden İŞKUR üyeliklerini oluşturduktan sonra, yapabilirler. İsteyen adaylar başvurularını İŞKUR il müdürlüklerinden gerçekleştirebilir. Yozgat Akdağmadeni ilçesi bir İş Makineleri Operatörü kamu personel alım ilanına başvuru için son tarih 3 Ekim 2016 olarak ilan edildi.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.