Akılalmaz iddia! 1 Aralık 3258'de doğduğunu iddia eden...

Akılalmaz iddia! 1 Aralık 3258'de doğduğunu iddia eden...

Akılalmaz iddia! 1 Aralık 3258'de doğduğunu iddia eden...

3300 yılından geldiğini öne süren yeni bir zaman yolcusu, 3260 yılında insanlar ve robotlar arasında patlak verecek bir galaksi savaşı konusunda günümüz insanlarını uyardı.

Gün geçmiyor ki yeni bir zaman yolcusu çıkıp binlerce yıl öteden günümüze geldiğini iddia etmesin.

Fransa'nın başkenti Paris'te konuşan yeni bir zaman yolcusu, 3260 yılında Dünya'daki insan ve hayvan yaşamını yok etmek isteyen bir süper bilgisayarın robotları kullanarak insanlığa karşı savaş başlattığını öne sürdü.

3300 yılında en nefret ettiğin şeyin robotlar olduğunu söyleyen zaman yolcusu 3300'de robotların son derece zeki olduğunu, birbirleri ile iletişim kurabildiklerini, müthiş bir yapay zeka gücünün var olduğunu ve yapay zekanın insanları ve organik canlıları yok etme kararı aldığı için savaş başladığını belirtiyor.

1 Aralık 3258'de Avrupa İmparatorluğu adı verilen bir ülkede doğduğu söyleyen zaman yolcusu 3260 yılında yaşanan her olaya şahit olduğu ve 18 yaşında askere alındığı gibi bazı detaylar veriyor.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Zaman yolcusuna göre 3300 yılında dijital saate benzer teknolojiler kullanılıyor, kuşların nesli tükeniyor ve savaş sebebiyle milyarlarca insan yaşamını yitiriyor.

Ayrıca savaşa diğer galaksilerde yaşayan uzaylılar da katılıyor.

Zaman yolcusunun iddiaları son derece ilginç olsa da yaşadığımız zamana neden ve nasıl geldiğine dair hiçbir detay belirtmiyor.

Dikkatinizi çektiyse şu günlerde hemen hemen her gün birisi zamanda yolculuk yaptığını öne sürüyor.

Daha dün 5000 yılından geldiğini iddia eden Edward isimli bir kişi, Los Angeles kentinin su altı kentine dönüştüğünü iddia etti ve buna kanıt olarak 5000 yılında çekilen bir fotoğrafı gösterdi.

5000 yılından geldiğini iddia etti!

Şimdi bir sonraki zaman yolcusunun hangi yoldan geleceğini merakla bekliyoruz.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.