Akpazar Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Akpazar Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Akpazar Belediye Başkanlığı Personel Alımı


Akpazar Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi İş Makineleri Operatörü ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 11 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

İş Makineleri Operatörü alımı için başvurularda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) sonuçları geçerli olup 2014 KPSS94'ten 60 puan ve üzerinde puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. E sınıfı ağır vasıta sürücü belgesi olan ve dozer ,greyder, kanal kazıcı iş makinalarından herhangi birini kullanabilecek ve G sınıfı iş makineleri sertifikasına sahip adaylar başvuru yapabilecektir. E belgesi deneyimi en az 3 yıl , G belgesi deneyimi en az 3 yıl olmalıdır.

İlana başvuracak adayların (00003296301) iş ilan no ile Tunceli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 11 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. İlan ile ilgili daha detaylı bilgi ve irtabat için kullanılacak telefon numarası : 04283135003 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.