AKP'li Metiner: FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir

AKP'li Metiner: FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir

AKP'li Metiner: FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir

 Metiner: FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir
"AK Parti kesinlikle 'FETÖ’nün siyasi ayağı' değildir"
metiner

Eski AKP milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümünün ardından yeniden tartışılmaya başlanan "FETÖ'nün siyasi ayağı" konusunda bir yazı kaleme aldı. AKP'nin FETÖ'nün siyasi ayağı olmadığını söyleyen Metiner, "FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir" iddiasında bulundu. 

"Kılıçdaroğlu CHP’si bir ABD projesidir. Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına taşıyan sürecin hazırlayıcıları da Pensilvanya’daki İblis’in haşhaşileridir" diyen Metiner'in "FETÖ’nün siyasi ayağı kim?" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: 

(...) AK Parti kesinlikle “FETÖ’nün siyasi ayağı” değildir. 

AK Parti içindeki FETÖ’nün siyasi ayakları Reis karşıtlığı üzerinden yollarını ayırdılar. Kripto unsurlar da yeni güç dengesine bakarak kendilerini açığa vuracakları günü bekliyorlar. 

Nedense Kılıçdaroğlu’nun gözünde bu unsurlar pek bir makbul. 

Paradoksa bakınız ki FETÖ’yü kararlı bir biçimde tasfiye etmeye yönelen lider Recep Tayyip Erdoğan olmasına rağmen Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı siyasi ayak bahsinde hedef tahtasına oturtuyor. 

FETÖ’nün baş düşmanı olan Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun da baş düşmanıdır. 

AK Parti içinde kuruluş aşamasından yakın tarihe kadar siyaset yapan kimi unsurların da Erdoğan karşıtlığı üzerinden kendilerini konumlandırmaları veya başka bir deyişle siyasetlerini Erdoğan’ın tasfiyesi üzerine oturtmaları sizce de manidar değil midir? 

Kimin FETÖ’nün siyasi ayakları olduğu bir bir ortaya çıkıyor. 

*** 

Kılıçdaroğlu CHP’si bir ABD projesidir. Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına taşıyan sürecin hazırlayıcıları da Pensilvanya’daki İblis’in haşhaşileridir. 

FETÖ’nün siyasi ayağı bahsinde ilk bakılacak yer Kılıçdaroğlu CHP’sidir. 

Kılıçdaroğlu FETÖ tapeleri üzerinden siyaset yapan biridir. 

Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbesi için “Kontrollü darbe” diyerek ve en fenası 15 Temmuz sonrasında devletin FETÖ’nün kökünden tasfiyesi için düğmeye basmasını “Siyasi darbe” ve “diktatörlüğün inşası” biçiminde sunarak gerçekte FETÖ’nün siyasi ağzı olduğunu ortaya koymuştur. 

15 Temmuz’un yıldönümünde FETÖ ile hesaplaşma yerine Erdoğan’la hesaplaşma yolunu seçen Kılıçdaroğlu CHP’sinin bir FETÖ imalatı olduğunu söylemek malumun ilamı olur. 

Bir yanda FETÖ’nün ölümüne düşman olduğu bir Erdoğan var. Öbür yanda FETÖ’nün ağzıyla ve FETÖ’nün siyasi amacına uygun olarak Erdoğan düşmanlığı yaparak FETÖ’cülerin sevgisine ve desteğine mazhar olan Kılıçdaroğlu var. 

Sorarım ben size: Kim kimin siyasi ayağı veya ağzıdır? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.