Alçı'nın Erken Seçimle ilgili değerlendirmesi okuyan AK PARTİ'lileri şok etti!

Alçı'nın Erken Seçimle ilgili değerlendirmesi okuyan AK PARTİ'lileri şok etti!

Alçı'nın Erken Seçimle ilgili değerlendirmesi okuyan AK PARTİ'lileri şok etti!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "erken seçim" önerisine hazırlıksız yakalandığını iddia etti.

Söz konusu öneriyi duyunca Erdoğan'ın yüzünün değiştiğini ileri süren Alçı, sözlerine "Yani Erdoğan’ın en yakın çevresinde bile kimse bu karara hazır değilmiş" diye devam etti.

Bahçeli, 3 Kasım 2019'da yapılacak seçimlerin, "Olumsuz gelişmeler olabilir" uyarısıyla 26 Ağustos 2018'e çekilmesini önermişti. İlk etapta yorum yapmaktan kaçınan Erdoğan, ertesi gün (18 Nisan 2018) Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından teklifi kabul ettiklerini açıklamış, seçimlerin 24 Haziran 2018'de yapılacağını duyurmuştu.

Nagehan Alçı, "24 Haziran’a doğru neler olacak?" başlığıyla yayımlanan (20 Nisan 2018) yazısında şunları kaydetti:

"Hatalar yaptığı dönemlerde bile her zaman manevra yapmasını ve siyasi aklın gereğini hayata geçirmesini bilen bir lider oldu Erdoğan. Burada da aynı şey yaşandı. Öte yandan şurası kesin: Bu seçim kararında bir danışıklı dövüş yok. Erdoğan  Ailesi dahi karara şok oldular.

Çarşamba günü yayınlanan yazım üzerine aileye çok yakın bir isim beni aradı ve “Eminim, erken seçime gidiyoruz” sözümün çok iddialı olduğunu söyledi.

Hatta pazar günü Erdoğan Ailesi’nin kahvaltısında da 3 Kasım 2019 seçimleri üzerinden bu meselenin konuşulduğunu ifade etti.

Üzerine bir de salı günü, Bahçeli’nin önerisi üzerine Cumhurbaşkanı’nın yüzünün değiştiğini, bunu hiç beklemediğini düşündüğünü söyledi. Yani Erdoğan’ın en yakın çevresinde bile kimse bu karara hazır değilmiş."

TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI ÜCRETSİZ CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 FACEBOOK KAMU PERSONELİ ALIMLARI RESMİ FACEBBOK SAYFAMIZI TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.