Aliağa SYDV kamu personeli alımı yapıyor başvurular başladı

Aliağa SYDV kamu personeli alımı yapıyor başvurular başladı

Aliağa SYDV kamu personeli alımı yapıyor başvurular başladı

Aliağa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bulunan İzmir Aliağa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 28 Ekim 2016 tarihine kadar yapabilecekler, istenilen evraklarını son teslim tarihi ise 1 Kasım 2016 olarak açıklandı.

Aliağa SYDV tarafından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda istihdam edilecek kamu personeli alımına başvuru yapabilmek için; 4 yıllık Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, İktisadi ve İdari Bilimler bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Bilgisayar programlarını kullanabilmek, yeterli derecede yabancı dil (İngilizce) bilmek, B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, İzmir sınırları içerisinde en az 1(Bir) yıldır ikamet ediyor olmak şartları aranıyor.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak, askerliğini yapmış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, geçerli olan KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak gibi genel şartlar bulunuyor. Aile Bakanlığı bünyesindeki SYDV’ lerde çalışan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlilerinin maaşları vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre 2.867 TL ile 3.156 TL arasında değişiyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki defa ikramiye alıyorlar. İzmir Aliağa SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı ile ilgili detaylı bilgi, ilan metnine ulaşmak ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.