ALKIŞLANACAK YATIRIM DİYARBAKIR YEDİKLİM KOLEJİ

ALKIŞLANACAK YATIRIM DİYARBAKIR YEDİKLİM KOLEJİ

EĞİTİME TAZE KAN, ALKIŞLANACAK YATIRIM

Diyarbakır’da eğitimde her geçen gün yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılması ve eğitime canlılık kazandırılması amacıyla yeni bir eğitim yatırımı hizmete girdi.

Diyarbakır Yediiklim Okulları 2017-2018 eğitim öğretim sezonunda eğitime hızlı bir tempo ile başladı. Deneyimli eğitmen kadrosu ile eğitim ve öğretime “merhaba” diyecek olan Yediiklim okulları, bünyesine kattığı tecrübeli eğitimci kadrosu ve binlerce öğrencisiyle Diyarbakır eğitimine önemli bir katkı sunacak.

Hedefleri Diyarbakır’daki eğitim seviyesini Türkiye’deki en iyi il seviyesine getirmek olduğunu dile getiren Yediiklim Diyarbakır Okulları Genel Koordinatörü

Murat Şehir, “Eğitimdeki tüm aksaklıkları ortadan kaldırarak yeni bir dönem başlattık. Eğitici kadromuz ile öğrencilerin başarısı için, Diyarbakır’ın eğitimdeki çıtasını yükseltmek için el birliğini yaptık. Yapacağımız iyi bir eğitim ile gençlerimizin seviyesini Türkiye’deki en iyi il seviyesine çıkaracağız” dedi.

Diyarbakır Yediiklim Eğitim Kurumları Vekili Avukat Fırat Akleyin, başta FETÖ terör örgütü olmak üzere bazı örgütlerin ülke genelinde eğitimi tekeline alarak, özel okullaşma alanında müteşebbislere hiç bir şans tanımadığını söyledi.  Yeni başlattıkları yatırım ile eğitime adeta taze kan getirdiklerini dile getiren

Akleyin, ‘’Ancak 17/25 Aralık sonrası Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere iktidar ve devletin tüm yetkilileri bu terör örgütünün üzerine kararlılıkla gitmişlerdir. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla birçok özel müteşebbis cansiperane bir şekilde özel eğitime yatırım yapmıştır. İlimiz genelinde de birçok iş adamı ve de eğitimci de bölge eğitimini başta FETÖ olmak üzere diğer terör örgütlerinin bırakmamak için girişimlerde bulundular. Yine bunların başında Yediiklim Eğitim Kurumu gelmektedir. Diyarbakır’a eşi ve benzeri olmayan bir yatırım yapıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.