ALO 182 MHRS Hastane Randevusu Almak Ücretli mi?Dakikası Kaç TL?

ALO 182 MHRS Hastane Randevusu Almak Ücretli mi?Dakikası Kaç TL?

ALO 182 MHRS Hastane Randevusu Almak Ücretli mi?Dakikası Kaç TL?

MHRS hastane randevu alma sayfası her gün binlerce vatandaş tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor.

Online hastane randevu alma sistemi olan MHRS randevu sistemi adresi nedir, alınan hastane randevusu nasıl iptal edilir ve hastane randevu telefonu ne sorularının tüm yanıtı detaylı ve resimli anlatımla haberimizde.

  Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranır.Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir.Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir.Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir.Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182' yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir.

BTK' ya göre Türkiye' de sabit hatları aramak 01.04.2013 tarihinden itibaren dakikası en fazla 43,89 kuruştur. Türk-Telekom dakikası 7-15 kr. arası ücretlendirme yapmakta olup, tarifeler değişebilmektedir. İnternet ve akıllı cihazlar (cep telefonu, tablet vs.) üzerinden alınan randevular ise ücretsizdir. MHRS MOBİL UYGULAMASI: Android, IOS, BlackBerry ve Windows işletim sistemlerine sahip akıllı cihazlar (telefon, tablet) için "MHRS Mobil" uygulaması hizmete girmiştir. "MHRS Mobil" cihazınızın kullandığı uygulama marketinden (app store, play store vs.) ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Hastane randevu (MHRS) sistemine nasıl üye olunur? 

Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanarak istediğiniz saatte ve günde dilediğiniz doktordan randevunuzu kolayca alabilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemini kullanabilmeniz için öncelikle sisteme kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olabilmek için ilk olarak hastane randevu (MHRS) sisteminin resmi sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra Yeni Üye seçeneğine tıklayarak hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt olabilmek için gerekli olan bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Hastane randevu (MHRS) sistemine yeni üye kaydı için doldurulması gereken bilgiler şunlardır; T.C kimlik numarası, adı soyadı, cinsiyeti, doğum yeri ve tarihi, anne ve baba adı, cep telefonu ve E-posta adresi gibi bilgilerdir. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt için gerekli olan bu bilgileri doldurduktan sonra sizin belirleyeceğiniz bir parola ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hastane randevu (MHRS) sistemine kayıt işleminizi yaptırdıktan sonra isteğinize göre randevunuzu alabilirsiniz.

AKŞAM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.