Anadolu Üniversitesi Büro Personeli Alımı 2018

Anadolu Üniversitesi Büro Personeli Alımı 2018

Anadolu Üniversitesi Büro Personeli Alımı 2018

Anadolu Üniversitesi devlet personel başkanlığı üzerinden verdiğ ilan ile bünyesine büro personeli alımı yapacak

KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle (Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türü ve Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır.

UNVANI : ADET ARANILAN NİTELİKLER :
Tekniker (1.Grup) 1 Meslek Yüksekokullarının İnşaat Teknolojisi bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Tekniker (2.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Yapı Tesisat Teknolojisi bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Tekniker (3.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Elektrik bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Tekniker (4.Grup) 3 Meslek Yüksekokullarının Makine bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Tekniker (5.Grup) 2 Meslek Yüksekokullarının Radyo ve Televizyon Teknolojisi veya Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Tekniker (6.Grup) 1 Meslek Yüksekokullarının Restorasyon bölümü mezunu olmak. Alanında en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.
Büro Personeli 3 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Web Teknolojileri ve Programlama bölümü önlisans mezunu olmak.
Destek Personeli 4 Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak.

Gereken Genel Şartlar

- Türk vatandaşı olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

- Erkekler için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilişkisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak

- En az lise mezunu olmak

- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

İstenilen Belgeler

* Başvuru formu

* Özgeçmiş

* Öğrenim belgesi veya onaylı örneği

* 2 adet fotoğraf

* 2016 yılı KPSS (B) grubu Sınav Sonuç Belgesi örneği

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge

* Mesleki tecrübe belgesi ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak hizmet dökümü

Başvurular, 11 Ağustos- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında istenilen belgeler ile birlikte Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – Yunusemre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarihinde ulaşacak şekilde posta ile yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.