Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon duyurusu

Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon duyurusu

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden online olarak alınacak başvurular 3 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 6 Ekim 2016 tarihinde sona erecek

. Program kapsamında 980 pedagojik formasyon öğrencisi alınacak.

Pedagojik formasyon sertifika programı kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne 135, sosyoloji bölümüne 131, felsefe bölümüne 107 pedagojik formasyon öğrencisi alınacak. Ayrıca tarih bölümüne 85, muhasebe ve finansman alanına 84, beden eğitimi alanına 63, adalet alanına 57 kontenjan ayrılmış durumda. Kontenjanlarda Anadolu Üniversitesi mezunları ve 4. sınıf öğrencileri için ayrı, diğer üniversitelerden mezun olmuş veya 4. sınıfa devam eden öğrenciler için ayrı kontenjanlar ayrıldı.

3 Ekim - 6 Ekim tarihleri arasında yapılacak başvuruların ardından 17 Ekim'de kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar ilan edilecek. 19-21 Ekim tarihlerinde kesin kayıtlar, 27 Ekim'de 1. yedek duyuruları, 3 Kasım - 4 Kasım'da yedek kayıt hakkı kazananların kayıtları, 14 Kasım'da 2. yedek duyurular, 16-17 Kasım'da 2. yedek kayıtları ve 21 Kasım 2016'da ise derslerin başlangıcı yapılacak. Akademik takvim, açılacak programlar, alanlar, kontenjanlar ve derslere ilişkin uygulama esasları hakkında ayrıntılı bilgi için duyuruya TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.