Ankara 439 Adet Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı Yapıyor

Ankara 439 Adet Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı Yapıyor

Ankara 439 Adet Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan kurum dışı işçi alımı sayfasında önemli iş ilanları bulunmaktadır. Bu sayfada Ankara Anket A.Ş. tarafından resmi kanallarla gönderilen 50 kişi, 89 kişi ve 300 kişi personel alım ilanı olmak üzere toplam 3 ilanda 439 kurum dışı kamu işçi alımı ilanı yer almaktadır.

300 Personel alımı için başvurular 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir.  İş alanı pozisyonu bölümünde ilkokul, ortaokul, lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, bilgisayar bilen ibaresi yer aldı. Yayınlanan formda müracaat koşulları olarak: Lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, bilgisayar bilen, 40 yaşını bitirmemiş olmak şartı var. Başvuru için gerekli belgeler bölümünde ise: iş başvuru formu (cv) ile nüfus cüzdan fotokopisi sayıldı.

89 Personel alımı için başvurular 31 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecektir.  İş alanı pozisyonu bölümünde ilkokul, ortaokul, lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, Konusunda uzman sertifikalı çeşitli personeller alınacaktır. Teknik personel, şoför, hostes, animatör, ritim hocası, temizlik görevlisi, tercüman ve fotoğrafçı alınacak. Yayınlanan formda müracaat koşulları olarak: İlkokul, Lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, bilgisayar bilen, 40 yaşını bitirmemiş olmak şartı var. Başvuru için gerekli belgeler bölümünde ise: iş başvuru formu (cv) ile nüfus cüzdan fotokopisi sayıldı.

50 Personel alımı için başvurular 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir.  İş alanı pozisyonu bölümünde ilkokul, ortaokul, lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, bilgisayar bilen ibaresi yer aldı. Yayınlanan formda müracaat koşulları olarak: Lise veya meslek lisesi mezunu, tercihen üniversite mezunu, bilgisayar bilen, 40 yaşını bitirmemiş olmak şartı var. Başvuru için gerekli belgeler bölümünde ise: iş başvuru formu (cv) ile nüfus cüzdan fotokopisi sayıldı.

Türkiye İş Kurumu kamuya açık olarak yayınlanan ve internet siteleri tarafından yayınlanma hakkı bulunan ve bu ilanlarında yayınlandığı Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı sayfası için Tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.