Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı


Ankara İli Çamlıdere İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Büro Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 19 Ağustos 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 24 Ağustos 2016 tarihinde sona erecektir.

Ankara Çamlıdere  SYDV Büro Görevlisi alımı için ; 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından Sosyoloji,Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Halkla İlişkiler,İletişim ve Sosyal Hizmet,Maliye ve Muhasebe Bölümlerinden mezun olmak ,2015/2016 yıllarında yapılan ÖSYM / KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak şartları sunulmuştur.

İlan tarihi dikkate alınarak en az 6 ay süreyle Çamlıdere ilçesinde ikamet ediyor olmak , B sınıfı sürücü Ehliyetine sahip olmak , Bilgisayar kullanabiliyor olmak da adaylarda aranan özellikler arasında yer aldı. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için SYDV ‘nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bizi Sosyal medyadan takip edin.Facebook için buraya twitter için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.