Ankara Nallıhan SYDV Personel Alımı

Ankara Nallıhan SYDV Personel Alımı

Ankara Nallıhan SYDV Personel Alımı

Ankara İli Nallıhan İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Büro Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 25 Temmuz 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 29 Temmuz 2016 tarihine sona erecektir.

Ankara Nallıhan  SYDV Büro Görevlisi alımı için ; Öğrenim görmüş olduğu bölümden bilgisayar eğitimi almış olmak veya Bilgisayar sertifikasına sahip olmak , Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri İşletme Fakülteleri, İktisat Fakülteleri, Siyasal Bilgiler Fakültelerinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak gibi şartlar arandı.

Ayrıca vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak , muhasebe deneyimine sahip olmak , sosyal iletişim becerisine sahip olmak , öğrenim görmüş olduğu bölümden bilgisayar eğitimi almış olmak veya Bilgisayar sertifikasına sahip olma ve Lisans mezunları için geçerli olan 2016 yılı KPSSP3 Puan türünden en az 60 puan almış olmak koşulları da adaylarda aranan şartlar olarak belirtildi.

İlan hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için SYDV ‘nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.