Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 15 Personel alıyor

Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 15 Personel alıyor

Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü 15 Personel alıyor

Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında toplam 8 farklı kadroda personel alımı olacağı bildirildi. İlan metnine göre alımlarda toplam 15 personel istihdamı yapılacak. 

 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Garson (Servis Elemanı), Kuru Temizlemeci, Temizlik Görevlisi, Aşçı Yardımcısı, Elektrikçi (Genel), Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası), Terzi pozisyonlarına personel alımı yapacak.

Kurum tarafından yapılan açıklamada bazı kadrolara lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Bazı kadrolar ise önlisans mezunu adaylar başvuru yapacak. Lise mezunu için yayımlanan personel alım ilanlarında KPSS şartı bulunmazken önlisans mezunları için yayımlanan ilanlarda 60 KPSS puan şartı bulunuyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI


Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından belirlenen ve Kamuilanlari.com olarak aşağıda aktardığımız şartları sağlamak zorundalar. 
Bu genel ve özel başvuru şartları şu şekilde

Türk vatandaşı olmak. 18-35 yaş aralığında olmak. En az Ortaöğretim Mezunu olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. Sağlık problemi bulunmamalı ve tam teşekküllü Devlet Hastanesinden gece ve gündüz çalışmasında sakınca olmadığını Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek. Ankara il merkezinde ikamet ediyor olmak. Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak. KPSS puan şartı talep edilen bölümler için bu şartı sağlamak. 

İlanlarda ayrıca her pozisyon için özel şartlar bulunuyor. Alım yapılacak meslek gruplarına belirlenen özel şartlar her kadro için ayrı ayrı yayımlanan ilan metinlerinde detayları ile aktarıldı. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 5 Ağustos tarihine kadar yapacaklar. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup daha sonra adaylar evrak teslimi yapacaklar. 

İlanlara Ulaşmak İçin

İlanlara İŞKUR'da ulaşmak için; Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada İşyeri Türü yazan yeri bulun. Bu bölümü Kamu olarak işaretleyin ve Ara butonuna basın. 

İŞKUR İş ilanları için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.