Ankara Üniversitesi 13 bin 500 lira maaşla personel alıyor

Ankara Üniversitesi 13 bin 500 lira maaşla personel alıyor

Ankara Üniversitesi 13 bin 500 lira maaşla personel alıyor

Ankara Üniversitesi tarafından yüksek maaşla bilişim personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığını bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İşe alınacak Ağ Yöneticisine aylık brüt sözleşmeli ücretinin 3 katı (13.500 TL), Yazılım Geliştirme Uzmanlarına ise aylık brüt sözleşmeli ücretinin 2 katı (9.000 TL)maaş ödenecek. Ankara Üniversitesinin bilişim personeli alımına başvurular bugün başlayıp 9 Eylül 2016 tarihinde sona erecek.

Adaylar başvurularını belirtilen tarihler içerisinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Bürosu Tandoğan/ANKARA” adresine şahsen ya da posta yolu ile yapabilecekler. Sözlü 10 Ekim 2016 tarihinde saat 09:00’da Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Tandoğan/Ankara adresinde yapılacak. 

Başvuru yapabilmek için, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor.

Başvurularda pozisyonlara göre tecrübe şartı aranıyor. 2015 ve 2016 KPSSP3 (B) puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilir) toplamı esas alınarak, genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlamak üzere sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday giriş sınavına alınacak 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum