Antakya SYDV kamu personeli alacak

Antakya SYDV kamu personeli alacak

Antakya SYDV kamu personeli alacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antakya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere bir kamu personeli yapılacağı ilan edildi. Antakya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bir Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

Hatay Antakya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Büro Görevlisi ilanına son başvuru tarihi 1 Eylül 2016 olarak açıklandı.Hatay Antakya SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, ÖSYM tarafından yapılan 2015/2016 KPSS P3 puan türünde en az 60 almış olmaları gerekiyor. SYDV adaylarının, 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından başarıyla mezun olmuş ve Antakya ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması isteniyor. Bilgisayar kullanmak, Windows ofis programlarını iyi derecede kullanmak ve bunu MEB onaylı bilgisayar sertifikası belgelendirmesi gerektiği ilanda yer alıyor. En az 3 yıllık B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve Sosyal yardımlar alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olmak ve bunu belgelendirmek gerekiyor. 35 yaşından gün almamış olmak aranan diğer bir şart olarak belirtiliyor.

Ayrıca adayların çok iyi derecede Arapça biliyor olması ve bunu Vakıf mütevelli heyetinin yapacağı sözlü mülakattan geçer not alması gerekiyor. Sosyal iletişim becerisine sahip olan adayların başvuruda bulunması isteniyor.Antakya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kamu personeli alım ilanına başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak.

Hatay Antakya SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi maaşları 2.566 TL ile 2.822 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. Antakya SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor.

Hatay Antalya SYDV büro görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum