Antalya Manavgat Köprüçay Sol Sahil Sulama Birliği  Personel Alımı

Antalya Manavgat Köprüçay Sol Sahil Sulama Birliği Personel Alımı

Antalya Manavgat Köprüçay Sol Sahil Sulama Birliği Personel Alımı

Antalya Manavgat Köprüçay Sol Sahil Sulama Birliğince  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Ziraat Mühendisi unvanıyla kamu işçisi olarak Daimi Tam Süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı.

Başvurular 06 Ekim 2016 tarihine kadar İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır. Başvuracak adayın sürücü belgesini B sınıfı ehliyetine sahip olması gerekmektedir.

Antalya Manavgat Ziraat Mühendisi alımı için : Antalya Manavgat Köprüçay Sol Sahil Sulama Birliği Ziraat Mühendisi Alacak Adaylarda aranacak şartlar: Yüksek Öğretim Kurumlarının Ziraat ve Orman Fakülteleri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümünden mezun olmak, Kamu Personeli Sınavları KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Ziraat Mühendisi Mesleğinde 6 yıl deneyim sahibi olmak şartları aranmaktadır.

İlana başvuracak adayların 00003402371 iş ilan no ile Antalya Manavgat Köprüçay sulama birliğine veya İş Kur Resmi İnternet sitesine 06 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.