Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşçi Alımı

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşçi Alımı

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşçi Alımı

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sözleşmeli işçi alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 5 olarak açıklanmıştır. Başvurular 04 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Sözleşmeli ve daimi tam zamanlı personeli alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Temizlik görevlisi (Kat hizmetleri elemanı ve kat görevlisi) 3 Kişi Garson (Servis Elemanı) olarak toplam 5 kişi istihdam edileceği açıklandı.

2 kişi Temizlik görevlisi (Kat hizmetleri elemanı ve kat görevlisi) için şartlar: İlköğretim mezunu olması ve daha önceden kat hizmetlerinde ve turizm sektöründe en az 3 yıl çalışmış olması ve bunu SGK dökümü ile belgelendirmesi gerekmekte olup tercihen 1 yıl çamaşırhane kısmında çalışmış olmasıda istenmektedir. Kura çekimi ile belirlenicek kişiler arasından 22 Kasım 2016 tarihinde birde sözlü sınava tabi tutulacaklardır.

3 Kişi Garson (Servis Elemanı) için şartlar: İlköğretim mezunu olması, Tercihen Turizm okulunda okumuş olması ve daha önceden Garso (Servis elemanı) hizmetlerinde ve turizm sektöründe en az 3 yıl çalışmış olması ve bunu SGK dökümü ile belgelendirmesi gerekmektedir. Kura çekimi ile belirlenicek kişiler arasından 22 Kasım 2016 tarihinde birde sözlü sınava tabi tutulacaklardır.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sözleşmeli işçi alımına başvuracak adaylar 3 Kişi Garson (Servis Elemanı) için iş kur 00003449642 ilan numarası ile başvurusunu 4 Kasım 2016 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. 2 kişi Temizlik görevlisi (Kat hizmetleri elemanı ve kat görevlisi) için iş kur 00003449724 ilan numarası ile başvurusunu 4 Kasım 2016 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Başvuracak adayların kişisel durumu normel olanlarla birlikte TMY Terörle Mücadelede yaralanan olanlarda başvuru yapabilecekler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.