Antalya'da 4 kişilik aile ölü bulundu! Siyanür içmişler! İşte Babanın Yazdığı Mektup!

Antalya'da 4 kişilik aile ölü bulundu! Siyanür içmişler! İşte Babanın Yazdığı Mektup!

Antalya'da 4 kişilik aile ölü bulundu! SIR PERDESİ ARALANIYOR...

Antalya'da 4 kişilik aile ölü bulundu! Siyanür şüphesi kesinleşti
ANTALYA'da 8 katlı bir binanın en üst katında oturan 4 kişi ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Olay üzerine incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekipleri ailenin ölüm sebebinin siyanür olduğunu belirtti. Baba Selim Şahin'in bıraktığı mektupta maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Ailenin 9 aylık borç nedeniyle dün evi tahliye etmeleri istenmiş...

,

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokak Talip Yörükoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakını, dün saat 20.00 sıralarında eve geldi. Zile basan yakını, kapının açılmaması üzerine geri döndü. Gece yarısı yeniden eve gelen aynı kişi, yine kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

BABA VE ÇOCUKLARI EL ELE 
Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ın ele ele cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek'in cesedini buldu.

EŞİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor

SİYANÜR ŞÜPHESİ KESİNLEŞTİ
Dört kişilik ailenin ölü bulunduğu olaydaki siyanür şüphesi kesinleşti. İnceleme yapan özel ekipler evde siyanür bulgusuna rastladı.

Geride mektup bırakan Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldüğü şüphesi üzerine Afyonkarahisar’dan gelen AFAD'a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi, özel kıyafetle evin içerisinde ve apartmanda inceleme başlattı. Ekiplerin yaptığı incelemede siyanür bulgusuna rastlandığı bildirildi.


EVDE MEKTUP BULUNDU
Eve sabah saatlerinde bir kargo geldiği belirtirken, polis evde yaptığı incelemede, Selim Şimşek'in bıraktığı bir mektup buldu. Baba Selim Şimşek'in, mektubunda NTV'nin haberine göre; maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı ifade ediliyor.


'9 AYDIR KİRAYI ÖDEMEDİKLERİ İÇİN SENET İMZALATTIM'
9 aydır dairenin kirasının, 10 aydır da apartman aidatının ödemediğini ifade eden ev sahibi, kirayı alamadığı için Selim Şimşek'e senet imzalattığını ve ailenin başka borçlarının da olduğunu söyledi.

ANTALYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Antalya Valiliği'nden kentte yaşanan yoksulluk intiharına ilişkin şu açıklama yapıldı;

"Olay yerine intikal eden ekiplerimizce yapılan ilk incelemede, olayın intihar olabileceği değerlendirilmiş, ikametten menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu olduğunun anlaşılması üzerine ilgili birimlere haber verildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, AFAD Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ikamete birlikte girilerek, ölen şahısların cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olay yeri muhafaza altına alınarak ikamet detaylı incelenmek üzere mühürlendi. Ayrıca olaya ilk müdahale eden 5 polis memuru ve çilingir, tedbir amaçlı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilmiştir. Uzman ekiplerce gerekli incelemeler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

085146601-siyanur_icen_dort_kardesin_intihar_nedeni_belli_oldu_h7610_495dc.jpg

YETİŞKİN KARDEŞLERİ AKLA GETİRDİ
İstanbul’un Fatih ilçesinde Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) evde ölü bulunmuştu. Otopside ekonomik sıkıntı çeken dört kardeşin siyanür içerek zehirlendiği ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.