AÖF bahar dönemi ara sınavlarına girecek adaylar uyarıldı

AÖF bahar dönemi ara sınavlarına girecek adaylar uyarıldı

AÖF bahar dönemi ara sınavlarına girecek adaylar uyarıldı

AÖF Malatya Sınav Koordinatörlüğü, hafta sonu yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Programları 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavı’na girecek adayları uyardı. 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Programları 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavı’na, Malatya’da yaklaşık 13 bin öğrenci girecek.

AÖF Malatya Sınav Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, sınava girecek adaylara uyarı yapıldı. Sınava girecek adayların, sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanlarında bulundurması gerektiği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Sınav giriş belgesi, adayın kimlik bilgilerini, (varsa) fotoğrafını, sınavın içeriğini, merkezini, binasını, tarihini vb. bilgilerini gösteren belgedir. Aday, sınav türüne bağlı olarak bu belgeyi kılavuzda veya duyurularda belirtildiği şekilde sağlamakla yükümlüdür. Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi, fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’nün talimatları gereğince AÖF Bürosundan Üniversitedeki Koordinatörlüğe bu belgeler fax ile gönderilmemektedir. Bu nedenle sınava girecek öğrencilerin mağdur olmamaları için, bu belgelerden eksik veya hatalı olanlar varsa kendileri veya bir yakını, kendisinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı ile birlikte Sıtmapınarı’ndaki AÖF Malatya Bürosu’na giderek bu belgeleri alabilirler. Ayrıca sınav sabah oturumları saat 09.30, öğlen oturumları saat 14.00’te başlayacağından sınava girecek adayların en geç sınav başlama saatinden 60 dakika önce sınava girecekleri binalarda bulunmaları yararlarına olacaktır” ifadeleri kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.