AÖF DE DENEME SINAV MODÜLÜ

AÖF DE DENEME SINAV MODÜLÜ

Online Deneme Sınavı

Online Deneme Sınavı
ATA-AÖF'ten den bir yenilik daha; Online Deneme Sınavı Modülümüz yayınlandı
Öğrencilerimiz almış olduğu derslerin “Online Deneme Sınavlarına” katılarak, ihtiyaç duydukları her anda konu eksiklerini görecek ve kendi seviyelerini ölçebileceklerdir.

Online Deneme Sınavları Modülü ile;

Konulara hakimiyetinizi artırarak, konu eksiklerini görecek, farklı soru tiplerini ve birbirinden farklı ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınız daha etkili ve verimli hale gelecektir.

- Bu denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır . Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.

- Sınavlarda tarayıcı hatalarıyla karşılaşmamanız için önerdiğimiz tarayıcı “Mozilla Firefox” tur. Sınavlarda sorun yaşamanız, sınav raporunu görüntüleyememeniz durumunda tarayıcı geçmişini temizlemeniz veya farklı bir tarayıcı kullanarak sınava tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.

- Sınav bitiminde sorulara ve bu sorulara verdiğiniz doğru-yanlış cevapları görmek için link altında yer alan “Rapora Git” butonunu kullanınız.

Eksik olan deneme sınavları bütünleme sınavından önce sisteme tanımlanacaktır.

Bu sınavların uygulanışı ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki videoda yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.