AÖF ikinci üniversite başvuru süresi uzatıldı

AÖF ikinci üniversite başvuru süresi uzatıldı

AÖF ikinci üniversite başvuru süresi uzatıldı

2016-2017 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ikinci üniversite başvuruları 31 Ağustos' ta başlamıştı. Kayıt ve başvuru tarihleri 9 Eylül' de sona erecekti. Yetkililer tarafından yoğun talep nedeniyle kayıtlar için son başvuru tarihinin uzatıldığı bildirildi. Güncellemenin ardından son başvuru tarihi 21 Eylül olarak açıklandı. Başvuru, kayıt ve ikinci üniversite programları hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Açıköğretim Sistemi ikinci üniversite kapsamında adaylar mezun oldukları veya okumakta oldukları bölüm haricinde programlara başvurabilmekte. Lisans eğitimi alanlar lisans veya önlisans programlarına, önlisans eğitimi alanlar ise yalnızca önlisans programlarına kayıt yapabilecekler. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ikinci üniversite kapsamında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin birinci sınıfına kayıt yaptırılabiliyor. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında 46 olan program sayısı bu dönem yeni açılan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Web Tasarımı ve Kodlama programlarıyla 49' a yükseldi.

Adaylar http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekler. Kayıt için istenen belgeleri hazırlayıp talimatlardaki şekilde banka işlemlerini yapan adaylar AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklar. İkinci üniversite ve programlar hakkında daha detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.