AÖF ÖNEMLİ DUYURU

AÖF ÖNEMLİ DUYURU

AÖF ÖNEMLİ DUYURU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF işletme ve iktisat fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler için, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze eğitimlerin 22 Ekim'de başlayacağı duyuruldu. AÖF yüz yüze derslerin Güz Döneminin tüm yurtta 22 Ekim 2016 Cumartesi günü başlayıp, 13 Ocak 2017 Cuma günü sona ereceği açıklandı.

AÖF yüz yüze dersler tüm illerde ve 9 ilçede (Alanya, Bandırma, Biga, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Polatlı) olmak üzere 93 merkezde (İstanbul 2 Merkez; Ankara, Eskişehir 2 Merkez) gerçekleştirilecek. Açıköğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek derslere katılabilecekler ve hiçbir ücret ödemeyecekler.

Yüz yüze derslerin AÖF öğrencilerinin başarılarına büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Öğrenciler ders aldıkları üniversitenin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi bir takım olanaklarından da faydalanabilecekler. Derslerde bir araya gelen öğrenciler soru ve ders paylaşımı yapma imkanı da bulacaklar. 2016 – 2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi yüz yüze dersleri sadece 29 Ekim, 31 Aralık ve 1 Ocak günü yapılmayacak.

AÖF yüz yüze yapılacak dersler; Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Arapça I, Arapça III olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.