AÖF sınavına giren adaylar isyan etti

AÖF sınavına giren adaylar isyan etti

AÖF 2013 bahar dönemi ara sınavları 4-5 Mayıs'ta yapıldı. Sınava sabah saatlerinde giden öğreciler Polisler tarafından didik didik arandı ve tüm eşyaları emanetçilere bırakılması zorlanan adaylar isyan etti.

 

AÖF 2013 bahar dönemi ara sınavları 4-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Adaylar sınava yanında getirdikleri cep telefonu, saat, cüzdan, ders notları gibi eşyalarını emanetçilere vermeleri söylendi. Polisler tarafından didik didik aranan öğrenciler bu durum karşısında isyan etti.

Emanetçilerin ise bu durumdan faydalanmak için kapı önlerinde beklediler. Daha önce polislere ve sınav sorumlularına teslim edilen eşyalar bu kez emanetçilerin için fırsat kapısı oldu. Öğrencilerin zor durumlarından faydalanmak isteyenler kapı önlerinde adeta fırsat kolluyorlar.

Emanet başıan 2 Lira isteyen emanet için bekleyenler öğrencileri zor durumda bıraktı. Polisler ise bu durum karşısında isyan eden öğrencileri zor durumda bırakarak sınava almamakla tehdit ettiler.

ÖĞRENCİLER ZOR DURUMDA

Çaresiz kalan öğrenciler polislerin kendilerini sınava almamakla tehdit ettiği ve emanetçilere yol göstermesi yüzünden isyan bayraklarını açtılar. Sınav parası olarak yüksek ücretler ödediklerini savunan öğrenciler bu durumu bir an önce düzeltilmesi gerektiğini savundular...

ADAYLAR SINAV SONUÇLARINI BEKLİYOR

Adayların şimdiden dört gözle beklediği 2013 Mayıs ayı Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçlarının; net bilgiler olmamasına rağmen yaklaşık olarak sınav tarihinden 2 ya da 3 hafta sonra açıklanacağı söyleniyor. AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz rotahaber.com farkıyla öğrenebilecekler

BÜTÜNLEME HAKKI YOK

AÖF öğrencileri sistemden de şikayetçi yeni sisteme geçen AÖF bütünleme sınavını kaldırdı. Bu durum karşısında sosyal medyada eylem yapan öğrenciler için hiç bir açıklama yapılmadı.

Rotahaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.