Arka Sokaklar’da dizi aşkı gerçek oldu

Arka Sokaklar’da dizi aşkı gerçek oldu

ARKA SOKAKLAR SETİNDE BOMBA! DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde iki sevgiliyi oynayan Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin'in gerçek hayatta aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Bu yıl dizinin karosuna dahil olan gençlerin dizi dışında gerçek hayatta da sevgili olduğu öğrenildi.

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna bu yıl dahil olan Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin’in dizi dışında gerçek hayatta da aşk yaşadığı öğrenildi.


Arka Sokaklar’daki rol gereği yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıdı. Bu tabii ki bu ilk değil… Türkiye’de dizi setlerinde rol gereği yaşanan aşklar genellikle gerçek hayata da yansıyor…


 

Arka Sokaklar dizisine bu sezon katılmışlardı… Önce her şey rol gereğiydi… Senaryo öyle yazılmıştı… Sonra işler değişti ve birbirlerine aşık oldular. Kanal D’nin fenomen dizisi “Arka Sokaklar”da iki sevgiliyi canlandıran Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin’in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları ortaya çıktı.


Arkak Sokaklar’ın genç oyuncuları Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin’in önceki gün Arnavutköy’de objektife takıldı. Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin fotoğraflarını çeken muhabirlere aldırış etmeden yürüyüş yapmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.