ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME!

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME!

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME!

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, asgari ücretin sadece asgari ücretlileri değil tüm çalışanları ilgilendirdiğini, bu nedenle talebe tüm çalışanların sahip çıkması gerektiğini belirterek, asgari ücret için teklif verdi.

Asgari ücretin sadece asgari ücretlileri değil tüm çalışanları ilgilendirdiğini, bu nedenle talebe tüm çalışanların sahip çıkması gerektiğini belirten DİSK Genel Başkanı Kani Beko, "Asgari ücret geçim ücreti olmalıdır Asgari ücret hesabında uluslararası standartlara uyulmalı ve işçinin ailesi de dikkate alınmalıdır" dedi. Beko, sözlerine şöyle devam ederek, rakamı açıkladı: 

Asgari ücret bütün çalışanlar için ortak saptanmalıdır. Asgari ücret tespitinde geçim koşulları, verimlilik ve milli gelir artışı dikkate alınmalıdır. Asgari ücret tümüyle vergi dışı bırakılmalıdır. Asgari ücretin enflasyon karşısında korunması, milli gelir artışından yararlanması, ücretin geçim ücreti olabilmesi, asgari ücrette yaşanan kayıpların giderilmesi için asgari ücret net 2 bin 300 lira olmalıdır.

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.